Telegram Viber

Kingston 1920GB IronKey Vault Privacy 80 XTS-AES 256-bit Encrypted External SSD - IKVP80ES/1920G

Kingston 1920GB IronKey Vault Privacy 80 XTS-AES 256-bit Encrypted External SSD - IKVP80ES/1920G
Код товару: IKVP80ES/1920G
19032,00 грн
включно 20 % ПДВ
Кількість
Поставка в Україну під замовлення. Строк постачання 4-6 тижнів

Оплата Доставка
• По рахунку
• Платіжною картою
• Кур'єром по Києву (безкоштовно)
• Нова Пошта (за тарифами перевізника)
• Самовивіз

Зовнішній SSD Kingston IronKey Vault Privacy 80 - це перший інноваційний незалежний від ОС зовнішній SSD-накопичувач Kingston із сенсорним екраном та апаратним шифруванням для захисту даних. Завдяки мікропрограмі з цифровим підписом модель VP80ES захищено від BadUSB та зламу шляхом перебирання паролів. Система захисту від зламу шляхом перебирання паролів виконує криптографічне стирання даних на накопичувачі, якщо паролі адміністратора та користувача введено неправильно 15 разів поспіль (за замовчуванням). Накопичувач сертифікований за стандартом FIPS 197 і відповідає вимогам TAA. Пристрій оснащено шифруванням XTS-AES 256-bit, яке здійснюється надійним мікропроцесором, сертифікованим за стандартом Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+).

Зручну у використанні модель VP80ES розроблено спеціально для захисту даних, а працювати з нею, наприклад перетягувати файли, не складніше, ніж розблокувати смартфон. Завдяки інтуїтивно зрозумілому кольоровому сенсорному екрану та можливості встановлення кількох паролів (адміністратора та користувача) у режимі літерного PIN-коду або кодової фрази цей пристрій Vault Privacy 80ES є ефективнішим рішенням для захисту даних, ніж використання Інтернету та хмарних служб.

Накопичувач ідеально підходить для представників малого та середнього бізнесу (МСП) і творців контенту, які шукають рішення для збереження важливої корпоративної інформації, клієнтських документів або зображень і відео з високою роздільною здатністю. До комплекту постачання входять два з’єднувальні кабелі USB 3.0: USB Type-C – Type-A і Type-C – Type-C, які забезпечують легке підключення до комп’ютерів та інших пристроїв. Портативна модель VP80ES стане ідеальним вибором для захисту даних і вмісту в польових умовах або в дорозі, а також забезпечить продуктивну та зручну роботу завдяки компактним розмірам.

Адміністратор може ввімкнути пароль користувача та налаштувати параметри безпеки, наприклад вимоги до пароля, установивши максимальну кількість спільних спроб вводу, мінімальну довжину пароля в діапазоні від 6 до 64 символів і правила щодо літерно-цифрового вмісту пароля. Крім того, ви можете використовувати символ «пробіл», щоб легше запам’ятати кодову фразу як список слів, пам’ятну цитату або слова з улюбленої пісні. Можна використовувати PIN-код для розблокування накопичувача як мобільного пристрою, а також скоротити кількість невдалих спроб входу та пов’язаних із ними негативних емоцій, натиснувши кнопку у вигляді ока, щоб переглянути введений пароль.

Пристрій має додаткову функцію, яка дає змогу використовувати пароль адміністратора, якщо ви забули пароль користувача, для доступу до даних і відновлення доступу для користувача.

Технічні характеристики:

  • Інтерфейс: USB 3.2 Gen 1
  • Роз’єм: Type-C
  • Матеріал корпусу: цинк + пластик
  • Комплект постачання: Дорожній футляр із неопрену, кабель USB 3.0 Type-C – Type-C, кабель USB 3.0 Type-C – Type-A
  • Швидкість: зчитування до 250 МБ/с, запису – до 250 МБ/с
  • Габарити: 122,5 x 84,2 x 18,5 мм
  • Робоча температура: від 0 до +45 °C
  • Температура зберігання: від –20 до +60 °C
  • Сумісність: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
  • Гарантія та технічна підтримка: Обмежена гарантія на 3 роки
  • Сумісність: Незалежність від ОС: Microsoft Windows, macOS, Linux, Chrome OS або будь-яка інша система з підтримкою USB сховищ великої місткості.

Kingston є світовим відомим виробником високоякісної пам'яті. Для своєї продукції Kingston використовує тільки компоненти найвищої якості, проводить сувору технічну експертизу, проводить багаторівневе 100% тестування, що дозволяє давати довічну гарантію на всю продукцію пам'яті. (Для отримання більш детальної інформації, будь ласка зверніться до http://www.kingston.com/company/warranty)

На жаль, як і безліч інших світових виробників високоякісної продукції, Kingston стикається з підробкою своєї продукції. Kingston виявляв безліч підроблених модулів пам'яті, що продаються на ринку під брендом Kingston.

Наша компанія є офіційним партнером компанії Kingston. Ми не продаємо підробок! Роблячи покупки в нашому Інтернет-магазині, Ви можете бути впевнені в автентичності придбаної продукції.

Інформація про те як перевірити справжність продукції Kingston на сайті виробникаhttps://www.kingston.com/support/product-verification

Оперативна пам’ять

Eng.    © 2007-2024